Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 

Udbudsmateriale til at få lagt nyt tag. Må bestyrelsen trække på dit tag?

Kategori: Forside
 

Af: Benditte Skyhøj Olsen, bestyrelsen

I forlængelse af vedtagelsen af vores facaderegulativ 2015 vil bestyrelsen få udarbejdet arbejdstegninger til brug for husejere, som skal have skiftet tag.

Tegningerne vil angive præcise anvisninger på, hvordan nyt tag skal se ud, materialevalg, håndværksmæssig udformning, metoder etc.

Med disse tegninger vil husejerne herefter kunne bede håndværkere, som skal afgive tilbud, om at komme med tilbud som er i overensstemmelse med facaderegulativet og som på den måde også bliver sammenlignelige.

Den arkitekt som skal stå for tegninger vil forinden meget gerne have adgang til husejere, som står for at skulle have lagt nyt tag inden for den nærmeste fremtid. Han vil gerne se nærmere på tagkonstruktionerne, når taget er væk, så han kan måle de originale forhold nøjagtigt op.

Derfor efterlyser bestyrelsen husejere, som vil bistå arbejdet ved at "lægge hus til" dette tegnearbejde. I første omgang er vi interesserede i "almindelige" huse samt frontispiceshuse.

Derfor: Skal I snart have lagt tag på, så kontakt Benditte Skyhøj Olsen på benditte.olsen(at)gmail.com eller tlf. 20236216.


Kommentarer

Ingen kommentarer til denne nyhed
Fandt ingen kommentarer

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk