Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 

Caféer og restauranter i og omkring Strandvejskvarteret

Kategori: Forside
 

 

Hvor kan man tage en kaffe, en brunch eller et måltid i gåafstand fra eget hus?

Mange har efterspurgt eller anbefalet caféer og restauranter i nabolaget, enten via vores Facebook-gruppe eller direkte til webadministratoren.

Derfor har webadministratoren oprettet denne artikel, hvor beboere i kvarteret selv kan indlægge deres anbefalinger til gavn og glæde for alle os andre.

Skriv din anmeldelse nedenfor som Kommentar til denne artikel.

Note: Strandvejskvarterets website modtager ellers ikke reklamer, heller ikke mod betaling. Men ligesom med håndværkere på Håndværkersiden, så formidler vi gerne nabo-til-nabo-anbefalinger.


Kommentarer

Viser resultaterne 1 til 1 af 1

Vibeke Lessing

Vibeles@gmail.com

 
Sunday, 22-05-16 12:30
Besøg SALONEN Østerbrogade 222. En nyåbnet kulturcafe. Den er indrettet i et tidligere antikvariat og det ses tydeligt i indretningen, hvor der er spændende kunstbøger at gå på opdagelse i. Naturligvis også hyggelige børnebøger til de små gæster.
Alt er økologisk - skøn kaffe - rigt udvalg af kager (også glutenfri) og rigtig mad: specialdedignet retro-smørrebrød.... Og så er indehaveren bosiddende i kvarteret :-) Gå på opdagelse i den - kælderen byder på endnu flere bøger og digtoplæsning - intimkoncerter - debatter og meget mere.
Ka' jeg li' Salonen? For dem server i tvivl
JAAAAAA

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk