Til forsiden af strandvejskvarteret
 
 
 

Eksperimentér med bilfri Østerbrogade søndag 18.sept'16 (tilmeld 28/8 eller 4/9)

Kategori: Kalender
 

Af: Søren Borch, webadm.

Vi kan eksperimentere med bilfri Østerbrograde

Når Copenhagen Halfmarathon er gennemført den 18. september, vil afspærringen blive opretholdt på en række gader i byen for at give københavnerne mulighed for at eksperimentere med byrummet. Se om tilmelding mm på www.kk.dk/bilfridag.

For os i Strandvejskvarteret er det relevant på Østerbrogade og Strandboulevarden.Se www.kk.dk/sites/default/files/uploaded-files/oversigtskort_koebenhavn_bilfridag.pdf.

Københavns Kommune sørger for afspærringen, men det er op til borgere, foreninger og andre med en god ide at fylde de bilfri gader med liv og aktiviteter frem til kl. 20, hvor gaderne igen bliver åbnet for trafik.

Tilmelding

Hvis du planlægger et stort arrangement, som enten kræver meget udstyr eller optager meget plads, skal du søge senest tre uger inden arrangementet, dvs. 28. august.

Hvis du planlægger et mindre arrangement, som ikke kræver meget udstyr eller kun fylder en del af vejen, skal du søge senest 14 dage før arrangementet, dvs. 4. september 2016. Alle ansøgninger vil blive behandlet, så vi kan få den bedst mulige dag.

Copenhagen Halfmarathon

Copenhagen Halfmarathon den 18. september er tættest på os, når den går gennem vores ende af Strandboulevarden. Se www.cphhalf.dk. 


Kommentarer

Ingen kommentarer til denne nyhed
Fandt ingen kommentarer

Skriv din kommentar

Kommentar *
Navn *
Adresse *
Email *
Udfyld disse *
 

 

2006 copyright strandvejskvarteret.dk Email: hjemmeside(at)strandvejskvarteret.dk